Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Eurojackpotin potti kohoaa noin 21 miljoonaan euroon – Suomeen tänä perjantaina osunut suurin voitto tuplaantui 40 000 euroon

Arvonnassa ei tällä kertaa löytynyt yhtään täysosumaa, joten ensi viikolla potissa on tarjolla noin 21 miljoonaa euroa. Heikki Saukkomaa

Camilla Karttunen

Eurojackpotin kierroksen 37/2021 oikea rivi on 14, 17, 20, 27 ja 32 sekä tähtinumerot 3 ja 7. Kierroksella ei löytynyt täysosumia, joten ensi viikolla pelin potti kohoaa noin 21 miljoonaan euroon.

Arvonnan suurimmat voitot, joita löytyi yhteensä kolme kappaletta, lähtivät Saksaan. Kyseessä oli 5+1 -tuloksia, joilla voitti 615 218 euroa.

Perjantai-iltana Suomesta löytyi kuusi kappaletta 4+2 -oikein rivejä, joilla voitti 2 360 euroa.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 7 6 7 0 2 3 8.

Jokerista ei löytynyt täysosumia, mutta kuusi oikein -rivejä löytyi yksi kappale. Vetelin Räyringin Salessa voittoisan rivinsä tehnyt asiakas oli pelannut jokeririvinsä tuplattuna. Kun viimeinen numero osui kohdalleen, tuplaantui hänen voittonsa 40 000 euroon. Voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia ja saa voittonsa pankkitililleen tunnistautumisen jälkeen.

Perjantain Lomatonnin oikea rivi on Firenze 61. Lomatonneja lähti jakoon yksitoista kappaletta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut