Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Henkilöauto ajautui ulos tieltä ja päätyi kyljelleen mäntyä vasten Kyyjärvellä – kuljettaja avustettiin autosta ja vietiin sairaalaan

Emmi Julkunen

Emmi Julkunen

Kyyjärvellä Vaasantiellä Rannilan kohdalla tapahtui henkilöauton ulosajo perjantai-iltana puoli yhdentoista aikoihin. Henkilöauto ajautui tieltä ulos ja päätyi nojaamaan kyljelleen mäntyä vasten.

Pelastuslaitos irrotti autosta toisen kyljen, jotta onnettomuudessa osallisena ollut kuljettaja saatiin turvallisesti autosta ulos. Ensihoito kuljetti hänet Sairaala Novaan.

Kuljettajan vammoista ei ole tarkkaa tietoa. Keski-Suomen pelastuslaitoksen tilannekeskukselta kerrottiin, että henkilö oli tajuissaan ja jutteli takaisin pelastustyön aikana. Hän kuitenkin oli hankalassa asennossa ennen kuin pelastuslaitos auttoi hänet autosta.

Auto kärsi törmäyksessä sellaisia vaurioita, että siitä tuli ajokelvoton.

Keski-Suomen pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 22.45. Onnettomuudesta oli lievää haittaa muulle liikenteelle reilun tunnin ajan. Paikalla oli kaksi pelastuslaitoksen yksikköä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut