Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

THL:n tartuntatautirekisteri osoitti nollaa Keski-Suomessa, kuten myös koko maassa – tilastot eivät päivity teknisten ongelmien takia

THL tilastoi tänään koko maassa 341 ilmoitusta uusista koronavirustapauksista. Anu Kiljunen

Emmi Julkunen,  STT

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tartuntatautirekisterissä on ollut maanantaina teknisiä ongelmia, jonka takia kuntakohtaiset koronaluvut eivät ole päivittyneet maanantaina ollenkaan. Tästä syystä Keskisuomalainen ei ole pystynyt raportoimaan päivittäisiä tartuntalukuja.

THL kertoi Twitterissä, että tapauskuutio ei päivity tänään, koska vain uusien tartuntojen kokonaismäärä on tiedossa. THL tilastoi tänään koko maassa 341 ilmoitusta uusista koronavirustapauksista.

Eilen Suomessa raportoitiin vain 51 uutta koronavirustartuntaa, mutta luvut saattoivat olla puutteellisia THL:n verkkopalveluissa viikonloppuna tehtyjen huoltotöiden vuoksi. THL:n viestinnästä kerrottiin eilen STT:lle, että huoltotyöt ovat voineet vaikuttaa lukujen päivittymiseen ja viikonlopun lukuja saattaa päivittyä järjestelmään alkuviikosta.

THL:n viestintä kertoi tänään Keskisuomalaiselle sähköpostitse, että ei ole tarkkaa arviota siitä, millä aikataululla luvut päivittyvät.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut