Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Kivijärvellä perinteiset pitäjänmestaruuskilpailut frisbeegolfissa

Arto Hyytiäinen

Perinteiset pitäjänmestaruuskilpailut frisbeegolfissa kisattiin jo seitsemännen kerran 4.9. Kivijärvellä varsin aurinkoisessa, mutta varsin tuulisessa säässä, mikä aiheutti osalle pelaajista ongelmia ringissä.

Osallistujia oli yhteensä 18 yhdeksässä eri sarjassa. Osallistumisoikeus kisaan on ollut alusta saakka myös henkilöillä, joilla on sidos elämänkumppanin kautta Kivijärveen.

Avoimen sarjan voitti odotetusti Antti Kotilainen tuloksella yhdeksän alle parin. Joona Sagulin oli toinen, tulos kaksi alle parin. Kolmas oli Heikki Hakkarainen. Kiilaa avoimen luokan mitalisijoille olisi lyönyt kehittyvä juniori, alle 18-vuotisissa kisannut Onni Sagulin tuloksella viisi alle parin ja jo kokenut yli 50-vuotisissa kisannut Arto Hyytiäinen tuloksella kolme alle parin.

Naisten avoimessa sarjassa oli osallistujakato. 40-vuotiaiden sarjassa Tiina Poikola otti odotetun voiton tuloksella kahdeksan yli parin. Toinen oli debyytin tehnyt Mari Muhonen.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut