Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Korpilahden Toimintakeskus suuntasi Elämyspuisto A&A:n pihapiiriin

Jukka Parkkinen

Korpilahden Toimintakeskus keräsi porukkaa kahteen isoon taksiin ja suuntasi pienten eväiden kanssa kohti Tamperetta syyskuisena tiistaina. Pitkään ei porukka 9-tien pintaa kuluttanut, vaan kääntyi hyvin pian 9-tieltä sivutielle. Hiekkatiestä ja maalaismaisemasta nauttien saapuivat syysretkelle Annelin ja Anteron vieraiksi Elämyspuisto A&A:n pihapiiriin.

Sää suosi kävijöitä ja 7.9. oli varsin hyvä päivä pikkupiknikille. Toimintakeskus oli aiemminkin käynyt paikan päällä pari vuotta sitten osittain eri kokoonpanolla.

Ensin vieraat laittoivat nimensä ja merkin käynnistään vieraskirjaan. Sitten joukko lähti Anteron opastamana kiertämään Elämyspuistoa. Kaikki olivat hyvin vaikuttuneita monista pienistä yksityiskohdista, joita alue kätkee sisälleen. Sen jälkeen olivat vuorossa ajonäytökset rc-veneellä ja kahdella rc-autolla. Tämän jälkeen kahviteltiin pihapiirissä ennen kuin oli lähdön hetki. Kävijät ilmaisivat halunsa tulla uudelleen ensi kesänä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut