Pizzamaku oli pitkään hyvin konservatiivinen – nyt uusi ilmiö ovat kasvispohjaiset proteiinit, kuten härkäpapu ja seitan

Risto Mikkolan johtama koekeittiö hakee uusia makuja, jotka sointuvat suomalaisten mieltymyksiin. Sakari Nupponen

Kotipizzan luova johtaja Risto Mikkola on kiireinen Kotipizzan ja Social Burgerjointin yhteisessä koekeittiössä Helsingissä. On sadonkorjuuaika ja keittiön hyllyllä on tekeytymässä erilaisia vihanneksia ja mausteita. Purkit ovat pieniä, mutta aina kun oikea paiston kestävä maku löytyy, siitä käydään kaupalliset neuvottelut alihankkijoiden kanssa. Niitä löytyy kotimaasta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi vain 9,90 € / kk ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja