Pizzamaku oli pitkään hyvin konservatiivinen – nyt uusi ilmiö ovat kasvispohjaiset proteiinit, kuten härkäpapu ja seitan

Risto Mikkolan johtama koekeittiö hakee uusia makuja, jotka sointuvat suomalaisten mieltymyksiin. Sakari Nupponen

Kotipizzan luova johtaja Risto Mikkola on kiireinen Kotipizzan ja Social Burgerjointin yhteisessä koekeittiössä Helsingissä. On sadonkorjuuaika ja keittiön hyllyllä on tekeytymässä erilaisia vihanneksia ja mausteita. Purkit ovat pieniä, mutta aina kun oikea paiston kestävä maku löytyy, siitä käydään kaupalliset neuvottelut alihankkijoiden kanssa. Niitä löytyy kotimaasta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi