Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pizzamaku oli pitkään hyvin konservatiivinen – nyt uusi ilmiö ovat kasvispohjaiset proteiinit, kuten härkäpapu ja seitan

Kotipizzan luova johtaja Risto Mikkola on kiireinen Kotipizzan ja Social Burgerjointin yhteisessä koekeittiössä Helsingissä. On sadonkorjuuaika ja keittiön hyllyllä on tekeytymässä erilaisia vihanneksia ja mausteita. Purkit ovat pieniä, mutta aina kun oikea paiston kestävä maku löytyy, siitä käydään kaupalliset neuvottelut alihankkijoiden kanssa. Niitä löytyy kotimaasta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi