Kokinhattu päähän ja paineensieto kohdilleen – jyväskyläläinen Valtteri Paltamaa kilpailee Pariisissa nuorten kokkien maailmanmestaruudesta

Valtteri Paltamaa valmistui kokiksi 2017 Jyväskylän Gradiasta. Timo Mustalampi

Valtteri Paltamaa valmistautuu parhaillaan mentorinsa, Chef Rôtisseur ja opettaja Riitta Palhon kanssa Pariisissa lauantaina 25. syyskuuta pidettävään Chaîne des Rôtisseurs’n nuorten kokkien MM-kilpailuun.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi vain 9,90 € / kk ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja