Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Keski-Suomen Keittiömestarit kokoustivat Vaajakoskella ja Jämsässä

Joni Sippola

Kesätauon jälkeen Keski-Suomen Keittiömestarit kokoustivat elokuussa Villa Jääskelässä, Vaajakoskella, tutustuen aluksi tilaan yrittäjä Raimo Tittosen opastuksella.

Saimme kuulla mielenkiintoista tarinaa tilan värikkäästä historiasta sekä pääsimme tutustumaan tilan nykyiseen toimintaan ja palveluihin. Lisäksi pääsimme maistelemaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoiman Metsäinen menu -yritysryhmähankkeen yrittäjien upeita tuotteita ja annoksia.

Syyskuun kuukausikokouksen pidimme Jämsän Ravintola Hirvikartanossa, joka on ainoa laatuaan koko Suomessa.

Ennen kokousta pääsimme tutustumaan tilan ja sen eläinasukkaiden elämään. Tilalla on hirviä, poroja ja kauriita. Oletkos koskaan syöttänyt hirveä kädestä?

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut