Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Haluaisitko vapaaehtoiseksi Kansalaistoiminnankeskukseen?

Riina Halonen

Kansalaistoiminnankeskuksessa järjestettiin syyskuun 14. päivä vapaaehtoiseksi Mataraan -ilta, jossa kerrottiin kiinnostuneille Matarassa tapahtuvasta vapaaehtoistyöstä ja sen eri mahdollisuuksista sekä vapaaehtoistoiminnasta ja siihen liittyvistä oikeuksista ja velvollisuuksista.

Vapaaehtoistoiminta on omasta halusta lähtevää toimintaa, joka hyödyttää niin vapaaehtoista itseään kuin myös osallistujia ja ympäröivää yhteiskuntaa.

Illan aikana keskusteltiin tilaisuuteen osallistuvien kanssa heitä kiinnostavista vapaaehtoistehtävistä, sillä Matarassa kaikille halukkaille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille räätälöidään sopiva tehtävä omien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Omia ideoita saa tuoda esille ja niistä voidaan yhdessä kehittää uusia toimintoja.

Kaikki vapaaehtoiset tavataan henkilökohtaisesti ennen toiminnan aloittamista ja tehdään vapaaehtoistoiminnan sopimus ja sovitaan perehdytyksestä sekä tehtävissä aloittamisesta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut