Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Koronaan saattoi altistua Jyväskylässä Palokan Oluttuvassa –sairastunut asioi ravintolassa viime viikon lauantaina

Palokan Oluttupa on perinteinen ja suosittu lähiökapakka. Sami Lamminaho
Pertti Perämäki

Pertti Perämäki

Palokan Oluttupa -ravintolassa Jyväskylässä viikko sitten lauantai-iltana asioineita pyydetään seuraamaan vointiaan ja hakeutumaan vähäisistäkin oireista koronatestiin. Ravintolassa vietti aikaa koronapositiivinen asiakas ja muut paikalla olleet ovat voineet altistua tartunnalle.

Koronan oirearvion voi tehdä Omaolo-palvelussa, ja sen kautta voi myös varata suoraan ajan näytteenottoon. Palvelu löytyy osoitteesta www.omaolo.fi. Puhelimella ajan näytteenottoon voi varata numerosta 014 266 0133 (ma-pe klo 8-16, la-su klo 9-15).

Näytteenottopiste sijaitsee Killerin hevosurheilukeskuksen ravikatsomorakennuksessa osoitteessa Vesangantie 24. Paikalle ajetaan Vesangantien ja Raviraitin risteyksestä, jossa on opastus perille. Koronanäytteenottoon pääsee sekä arkisin että viikonloppuisin ajanvarauksella.

Jos henkilö ei pääse kulkemaan Killerille, tulee aika varata puhelimella numerosta 014 266 0133. Soittaja voidaan ohjata muille eri puolella kaupunkia toimiville yksityisille näytteenottopisteille.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut