Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Toivakan kunnanhallituksessa päivitettiin kunnan etätyöohjeistusta

Anne Lius-Liimatainen

Anne Lius-Liimatainen

Toivakan kunta uusii ilmeensä syksyn aikana. Kunnanhallitus hyväksyi kunnan päivitetyn visuaalisen ilmeen ja brändikirjan maanantaina.

Brändityö käynnistettiin keväällä 2021. Uutta ilmettä varten kunnassa järjestettiin kolme erillistä työpajaa, joissa oli mukana useita eri tahoja. Kuntalaisille aiheen tiimoilta järjestettiin erillinen brändikysely.

Maanantain kunnanhallituksessa päivitettiin myös Toivakan kunnan etätyöohje. Etätyöohjeen päivittämiselle koettiin Toivakassa tarvetta erityisesti koronapandemian tuoman etätyökulttuurimuutosten vuoksi.

Lisäksi maanantain kokouksessa kunnanhallituksen asialistalla oli kunnan vakuutusten kilpailutus. Toivakan kunnan vakuutusmaksut ovat vuosittain noin 61 000 euroa. Vakuutusten kokonaiskilpailuttamista ei kunnassa ole aiemmin tehty. Kunnan talouden tasapainottamissuunnitelmassa kuitenkin on kirjattu vakuutusten kilpailuttaminen yhdeksi kohteeksi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut