Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toivakan kunnanhallituksessa päivitettiin kunnan etätyöohjeistusta

Toivakan kunta uusii ilmeensä syksyn aikana. Kunnanhallitus hyväksyi kunnan päivitetyn visuaalisen ilmeen ja brändikirjan maanantaina.

Brändityö käynnistettiin keväällä 2021. Uutta ilmettä varten kunnassa järjestettiin kolme erillistä työpajaa, joissa oli mukana useita eri tahoja. Kuntalaisille aiheen tiimoilta järjestettiin erillinen brändikysely.

Maanantain kunnanhallituksessa päivitettiin myös Toivakan kunnan etätyöohje. Etätyöohjeen päivittämiselle koettiin Toivakassa tarvetta erityisesti koronapandemian tuoman etätyökulttuurimuutosten vuoksi.

Lisäksi maanantain kokouksessa kunnanhallituksen asialistalla oli kunnan vakuutusten kilpailutus. Toivakan kunnan vakuutusmaksut ovat vuosittain noin 61 000 euroa. Vakuutusten kokonaiskilpailuttamista ei kunnassa ole aiemmin tehty. Kunnan talouden tasapainottamissuunnitelmassa kuitenkin on kirjattu vakuutusten kilpailuttaminen yhdeksi kohteeksi.