Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Gradian koronatartunnat jatkavat kasvuaan "huolestuttavasti" – katso tästä mahdolliset altistumispaikat

Kaikkiaan Gradia on raportoinut tämän ja viime viikon aikana 30:stä opiskelijansa koronatartunnasta Timo Mustalampi
Emmi Julkunen

Emmi Julkunen

Koulutuskuntayhtymä Gradiassa on tullut tiistain ja keskiviikon aikana tietoon yhdeksän uutta opiskelijan koronatapausta.

Näistä tapauksista kolmesta tiedotettiin tiistaina ja kuudesta keskiviikkona. Gradian mukaan koronalle on voinut altistua Gradia Jyväskylässä Kukkulan kampuksella 29.9. ja Viitaniemen kampuksella 1.10 ja 2.10.

Gradia Jämsässä altistumista on voinut tapahtua 27.–30.9.

Lisäksi altistumiset ovat voineet sattua Harjun kampuksella 29.9., Kankaan kampuksella 27.9., Priimuksen kampuksella 1.10. ja Schildtin lukiossa 4.10.

Kaikkiaan Gradia on raportoinut tämän ja viime viikon aikana 30:stä opiskelijansa koronatartunnasta. Maanantaina Gradiasta kerrottiin yhdeksästä koronatartunnasta ja viime viikolla sen tietoon tuli 12 uutta koronatartuntaa.

– Viime ja tämän viikon aikana tapausten määrä on kasvanut huolestuttavasti. Kampuksillamme on edelleen voimassa maskisuositus ja muistutammekin koronaohjeiden noudattamisen tärkeydestä. Kampuksillamme järjestetyt pop up -rokotuspisteet ovat olleet suosittuja ja pyrimme järjestämään niitä myös jatkossa, kertoi vt. kuntayhtymän johtaja Vesa Voutilainen tiedotteessa.

Korona leviää Gradiassa: Yhdeksän uutta tapausta – Oletko ollut näissä oppilaitoksissa näinä päivinä?

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut