Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poliisi on ottanut kiinni Jyväskylän Sippulanniemessä etsityn miekkamiehen - Lähialueella ei enää vaaraa

Sippulanniemen golfkenttä toimi poliisioperaation näyttämönä torstain ja perjantain välisenä yönä. Maastosta etsittiin 180-senttistä miekkamiestä. Sami Saarenpää

Emmi Julkunen

Poliisi on ottanut kiinni Jyväskylän Sippulanniemessä etsimänsä miehen. Poliisi kiittää tviitissään havainnoista ilmoittaneita.

Poliisin johtokeskuksen yleisjohtaja ja komisario Mikko Värri kertoi hieman ennen kello yhtä perjantaina, että kiinniotto sujui rauhallisesti. Mies saatiin kiinni golfkentän lähistöltä, tarkempaa sijaintia hänellä ei ollut kertoa kiinniottopaikasta.

Lähialueella ei ole enää vaarallista kulkea. Asiasta käynnistetään rikostutkinta. Rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä.

Poliisioperaatio käynnistyi hieman ennen kello yhtätoista torstaina, kun mies oli uhannut miekalla sivullista Jyväs-Golfin päärakennuksen lähellä. Kukaan ei poliisin tietojen mukaan loukkaantunut tapahtuneessa tai operaation aikana.

Aiheeseen liittyvää

  1. Poliisioperaatio Jyväskylän Sippulanniemessä: Etsinnässä miekalla varustautunut mies - alueella liikkumista kehotetaan välttämään
    7.10.2021 23:18

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut