Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Eurojackpotissa käytettiin harvinaista voitonjakopykälää - seuraavaksi jahdataan 32 miljoonaa euroa

Ensi viikolla potissa on 32 miljoonaa euroa. Veikkaus

Keskisuomalainen

Eurojackpotista ei löytynyt kierroksella 40/2021 yhtään täysosumaa. Ensi viikolla potissa on 32 miljoonaa euroa. Kierroksen oikeassa rivissä on tällä kertaa vain parillisia numeroita: 20, 28, 32, 38 ja 46. Tähtinumeroiksi arvottiin 6 ja 8.

Kierroksella nähtiin harvinainen voitonjako, kun 5+1-tuloksilla ja 5+0-tuloksilla voittaa täsmälleen saman summan. Se perustuu Eurojackpotin sääntöpykälään numero 28: Jos ylemmän voittoluokan voitto on laskennallisesti pienempi kuin alemman, yhdistetään näiden voittoluokkien jakosummat ja voitot jaetaan samansuuruisina kummassakin voittoluokassa. 5+1-tulosten osuus jakosummasta on sääntöjen mukaan 8,5 prosenttia osumien kesken jaettuna ja 5+0-tulosten 3,0 prosenttia osumien kesken jaettuna.

5+1-tuloksia löytyi kolme kappaletta. Niistä kaksi oli pelattu Saksassa ja yksi Slovakiassa. Jokaisen voitto-osuus on 664 091 euroa.

5+0-tuloksia löytyi yksi. Se oli pelattu Ruotsissa. Myös tuon 5+0-tuloksen arvo on tällä kertaa sama kuin ylemmässä voittoluokassa, eli 664 091 euroa.

Suomen suurimmat voitot menivät 4+2-tuloksille, joita oli pelattu viisi kappaletta. Niillä kuittaa 5 500 euroa kullakin.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 3 5 9 8 6 8 3. Arvonnassa löytyi yksi kuusi oikein -tulos, joka oli pelattu vielä onnistuneesti tuplattuna. Viiden osuuden nettiporukan jokainen jäsen kuittaa itselleen 40 000 euron potista 20 prosenttia, eli 8 000 euroa kukin. Onnekkaan porukkapelin ostaneet asuvat Mustasaaressa, Tammisaaressa, Helsingissä, Naantalissa ja Kokkolassa.

Lomatonnin oikea kaupunki on Bryssel ja oikea numero on 49. Tuhannen euron voittoja lähti jakoon 15 kappaletta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut