Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Jyväskyläläinen Midland Crew sijoittui hopealle katutanssin showcase -sarjassa

Kirsi Hakaniemi

Jyväskyläläinen tanssiryhmä Midland Crew sijoittui upeasti hopealle katutanssin showcase -sarjassa Street aikuiset 2&3 SM-kisoissa 2.10. Järvenpäässä. Ryhmä kilpaili aikuiset 2 -sarjassa, jossa kaikkien kilpailijoiden tulee olla yli 31-vuotiaita.

Ryhmässä tanssivat Emma Pekkala, Kirsi Hakaniemi, Emmi Virtanen, Sini Tirronen, Ilpo Lehtonen, Tanja Malinen ja Sarlotta Jokilahti.

”My chaos, my resource” -koreografian olivat tehneet SkillD Companyn Karoliina Lahdenperä ja Viola Ryssy. Teoksen teemana oli aikuisen ADHD ja tästä erityispiirteestä voimavaran löytäminen. Ryhmä harjoitteli keväästä lähtien valmentajien ohjauksessa ja omatoimisesti yhteensä noin 70 tuntia.

Ryhmäläisten tanssitausta vaihtelee nykytanssista ja latinalais-karibialaisesta hiphopin eri alalajeihin. FDO:n eli Finnish Dance Organisationin järjestämät ikäkausimestaruuskisat motivoivat myös aikuisia harrastajia haastamaan itseään ja kehittymään omissa lajeissaan.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut