Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Kuuloliiton valtakunnalliset kesäpäivät ensi vuonna Laukaassa

Kauko Tuupainen

Toistakymmentä Jyvässeudun Kuulo ry:n jäsentä oli äskettäin mukana tilaisuudessa, jossa Kuuloliitto ry:n järjestöpäällikkö Anne Wicht-Kvarnström selvitteli otsikon ”Ajankohtaista Kuuloliitosta” alla liiton nykyistä ja tulevaa toimintaa.

Kuuloliitto on sosiaali- ja terveysalan kansalaisjärjestö, jossa on 78 paikallista ja kaksi valtakunnallista yhdistystä. Yhdistyksissä on noin 15 500 jäsentä. Liiton toimesta järjestetään muun muassa kuuloinfoja ja webinaareja esimerkiksi kuulosta, kuulonkuntoutuksesta ja -apuvälineistä sekä tinnituksesta.

Kuuloliiton sekä yhdistysten toiminta on avointa kaikille toimijoille. Kuuloliiton valtakunnalliset kesäpäivät järjestetään ensi vuonna Laukaassa. Myös kuuloauto saadaan ensi vuonnakin Keski-Suomeen.

Kuvassa taustalla liiton asiantuntija Margit Hassinen, yhdistyksen puheenjohtaja Alpo Pulkkanen, järjestöpäällikkö Anne Wicht-Kvarnström ja osa tilaisuuden osanottajista.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut