Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Koronarokotteen voi hakea syyslomaviikolla kauppakeskus Sepästä, Forumista tai jopa JYPin kotipelistä – "Jokaisen tulee kantaa vastuunsa ja hakea rokote", jyrähtää vastuulääkäri Käsmä

Koronarokotteen voi nyt saada vaikkapa kauppakeskuksesta. Keskisuomalainen
Katri Nieminen

Katri Nieminen

Koronarokotuksen ottaminen on nyt Jyväskylässä helpompaa kuin koskaan.

Jos Killerin tai Kuokkalan rokotusasema ei osukaan matkan varteen, voi käväistä tilapäisellä koronarokotuspisteellä Sepässä tai Forumissa.

Rokotuksen voi hankkia jopa JYPin kotipelissä 20. lokakuuta.

Jyväskylän koronatilanne on pahentunut nopeasti, ja tartuntojen runsauden vuoksi kaupunki on jälleen siirtynyt koronan kiihtymisvaiheeseen. Sairastuneet ovat lähes poikkeuksetta rokottamattomia tai vain kerran rokotettuja.

Tartuntataudeista vastaava lääkäri Ilkka Käsmä kertoo sairaalahoidossa koronan vuoksi olevan nyt myös työikäistä väestöä. Rokotuksilla sairaalahoitoa vaativalta vakavalta muodolta olisi Käsmän mukaan voinut välttyä.

– Rokotus tulee hakea, ellei siihen ole terveydellistä estettä. Ja äärimmäisen harvalla on. Rokote on turvallinen ja maksuton. Joten jokaisen tulee kantaa vastuunsa ja hakea rokote, jotta tartunnat saadaan kuriin ja koko väestö suojattua. Vain siten pääsemme palaamaan normaaliin arkeen, Käsmä alleviivaa.

Tilapäisiltä rokotuspisteiltä ja kaupungin rokotusasemilta saa sekä ykkösrokotetta että kakkosannosta, kunhan rokotusväliksi tulee kuusi viikkoa.

Korona

Täältä saat rokotteen:

Kauppakeskus Seppä: joka arkipäivä klo 9–17 viikolla 42.

Kauppakeskus FORUM, OP:n tarjoama aiemman kenkäkaupan tila: joka arkipäivä klo 11–17.30 viikolla 42.

JYP: keskiviikon kotipeli 20.10. – rokotuspiste avoinna klo 17 alkaen.

Killerin ja Kuokkalan rokotusasemat 18.–22.10.2021:

Kuokkalassa: ma–pe 8–15.

Killerillä: ma–to klo 8–18 ja perjantaina 8–15

Ota rokotuspisteelle mukaasi henkilökortti, passi tai Kela-kortti tunnistautumista varten. Pidä turvaväli ja noudata hygieniaohjeita. Varaudu viipymään sairaanhoitajien tarkkailussa rokotuksen saatuasi noin 15 minuuttia.

Tilapäisiltä rokotuspisteiltä ja kaupungin rokotusasemilta saa sekä ykkösrokotetta että kakkosannosta, kunhan rokotusväliksi tulee kuusi viikkoa.

Rokotuspaikalle voi tulla vain terveenä.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut