Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Rahakeräys Petäjävedellä kotinsa menettäneille alkoi – Mäkiset tarvitsevat aluksi rahaa ensisijaisiin hankintoihin, kun kaikki irtaimisto tuhoutui

Mari ja Lasse Mäkinen tuntevat suurta kiitollisuutta kaikkia jo auttaneita kohtaan. Perhe palauttaa arkea ja sen rutiineja lasten tarpeet edellä. Pertti Perämäki
Pertti Perämäki

Pertti Perämäki

Petäjäveden Erämiehet -yhdistys järjestää rahakeräyksen Mäkisten perheen tukemiseksi. Pienkeräykselle on saatu lupa torstaina, ja keräys jatkuu joulupäivään. Perheen Ylä-Kintaudella sijainnut koti tuhoutui tulipalossa viime viikon torstain vastaisena yönä. Keräystilin numero on FI81 5339 0820 0654 57.

Perheen isä Lasse Mäkinen ja kaksi poikaa ovat Erämiesten jäseniä. Erämiesten puheenjohtaja Mikko Jutila kertoo, että keräystuotto menee lyhentämättömänä tulipalossa viikko sitten kotinsa menettäneelle seitsenhenkiselle perheelle.

– Perhe tarvitsee nyt aluksi rahaa ensisijaisiin hankintoihin, sillä heiltä tuhoutui käytännössä kaikki irtaimisto. Lisäksi tuotto rahoittaa väliaikaisen asumisen kuluja, sanoo Jutila.

Seitsenhenkinen perhe heräsi tulipaloon ja juoksi rytinällä ulos talostaan – tutut Petäjävedeltä ja lähikunnista auttavat Mäkisiä rakentamaan elämänsä uudestaan

Perhettä tukeva hirvenlihan huutokauppa on vuorossa lauantaina. Hirvi kaadettiin viikko sitten ja siitä kertyi 145 kiloa lihaa myyntiin. Yhteisluvasta kaadetusta hirvestä saatava myyntituotto tukee myös lyhentämättömänä Mäkisten perhettä. Huutokauppa Kyläseppä -liikenneasemalla alkaa lauantaina kello 11. Lihalahjoittajina ovat kaikki Petäjäveden metsästäjät.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut