Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Perussuomalaiset nimesi 31 ehdokasta aluevaaleihin Keski-Suomessa

Pertti Perämäki

Pertti Perämäki

Perussuomalaisten Keski-Suomen piiri on nimennyt 31 henkilöä hyvinvointi alueen vaaliin. Keski-Suomen Perussuomalaiset ry:n piirisihteeri Kari Pajusen mukaan ehdokkaista on nyt nimetty runsas kolmannes, eli listaa täydennetään vielä merkittävästi.

– Tavoite on täysi lista. Tulemme saamaan ehdokkaita lähes joka kunnasta. Nyt ehdokkaita on kuudesta kunnasta ja Jyväskylä ymmärrettävästi painottuu, sanoo Pajunen.

Jyväskylästä ehdolla ovat Eemeli Saukkola, Hannu Rossi, Henri Sorvali, Jamaica Kaihlaniemi, Janne Luoma-Aho, Johanna Hurskainen, Joni Parkkonen, Jorma Mäkelä, Jyrki Ahlgren, Kaisa Garedew, Kari Hokkanen, Karli Kelk, Kauko Isomäki, Markku Liukkonen, Markku Tammela, Marko Kolula, sitoutumattomana Matias Holmström, Mika Nousiainen, Mikael Karjalainen, Mimori Fellman-Närhi, Tapani Mäki, Teemu Savolainen, Timo Aalto ja Timo Lehtonen.

Muuramelaisista ehdolla ovat Heli Räisänen, Kari Pajunen ja Aki Lilja. Joutsasta ehdolla on Saku Kaistinen, Kivijärveltä sitoutumattomana Martti Martinmäki, Kyyjärveltä Birgit Ohra-Aho ja Uuraisilta Virpi Salminen.

Ensimmäisten aluevaalien vaalipäivä on sunnuntai 23. tammikuuta, ja ehdokashakemukset tulee toimittaa aluevaalilautakunnille 14. joulukuuta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut