Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Onko Kiina myrsky vesilasissa vai laiva vasta vuotamassa ennen totaalista uppoamista? Entä onko asuntomarkkina kuplaantunut ja hintaromahdus vääjäämätön? Kuuntele Sijoitusradion uusin jakso!

Epävarmuus ja hermostuneisuus osakemarkkinoilla on lisääntynyt voimakkaasti syksyn aikana. Sitä ovat aiheuttaneet mm. keskuspankkien rahan printtaamista seurannut inflaatiopeikko, energian hintojen raju nousu, komponenttipula ja pullonkaulat tavaran toimituksissa sekä Kiinan taloustilanne. OP Keski-Suomen sijoitusjohtaja Matti Halttunen kommentoi Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradiossa, millaisia käänteitä markkinoilla voidaan jatkossa odottaa.

OP Kodin myyntipäällikkö Jaakko Kerminen puhuu ohjelmassa puolestaan Keski-Suomen ja Jyväskylän seutukunnan asuntomarkkinoiden tilanteesta. Kuten kesällä ja syksyllä on uutisoitu, asuntojen hinnat ovat nyt monin paikoin pilvissä. Onko ainoa suunta seuraavaksi alaspäin? Entä millaisia ovat asuntojen myyntiajat Keski-Suomessa ja minkälaiset asunnot menevät parhaiten kaupaksi? Myös näihin kysymyksiin kuulet vastaukset.

Sijoitusradio kuullaan radiossa kerran kuukaudessa perjantaina kello 12.30 ja uusinta lauantaina kello 15.00. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä OP Keski-Suomen kanssa.