Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Onko Kiina myrsky vesilasissa vai laiva vasta vuotamassa ennen totaalista uppoamista? Entä onko asuntomarkkina kuplaantunut ja hintaromahdus vääjäämätön? Kuuntele Sijoitusradion uusin jakso!

Sijoittaja tutki osakkeiden hintamuutoksia Shanghaissa. Hector Retamal

Keskisuomalainen

Epävarmuus ja hermostuneisuus osakemarkkinoilla on lisääntynyt voimakkaasti syksyn aikana. Sitä ovat aiheuttaneet mm. keskuspankkien rahan printtaamista seurannut inflaatiopeikko, energian hintojen raju nousu, komponenttipula ja pullonkaulat tavaran toimituksissa sekä Kiinan taloustilanne. OP Keski-Suomen sijoitusjohtaja Matti Halttunen kommentoi Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradiossa, millaisia käänteitä markkinoilla voidaan jatkossa odottaa.

OP Kodin myyntipäällikkö Jaakko Kerminen puhuu ohjelmassa puolestaan Keski-Suomen ja Jyväskylän seutukunnan asuntomarkkinoiden tilanteesta. Kuten kesällä ja syksyllä on uutisoitu, asuntojen hinnat ovat nyt monin paikoin pilvissä. Onko ainoa suunta seuraavaksi alaspäin? Entä millaisia ovat asuntojen myyntiajat Keski-Suomessa ja minkälaiset asunnot menevät parhaiten kaupaksi? Myös näihin kysymyksiin kuulet vastaukset.

Sijoitusradio kuullaan radiossa kerran kuukaudessa perjantaina kello 12.30 ja uusinta lauantaina kello 15.00. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä OP Keski-Suomen kanssa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut