Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kymmenien nuorten mökkibileet kärjistyivät väkivaltaisiksi Jämsän Himoksella – poliisi tutkii kahta törkeää pahoinpitelyä

Lauantaiaamuna Himos Areenalla ja sen ympäristössä oli rauhallista. Heikki Kärki

Heli Paananen

Poliisi hälytettiin perjantai-iltana Jämsän Himokselle selvittämään väkivaltaiseksi kärjistyneitä nuorten juhlia.

Tehtävä Kuikantiellä sijaitsevalle mökkialueelle tuli noin kello 21. Paikalla poliisi tapasi kymmeniä nuoria, joista ainakin osa oli Jyväskylän seudulta juhlimassa vanhojen tanssien jatkoja.

Alueelta löytyi kaksi väkivallasta loukkaantunutta henkilöä, jotka kuljetettiin saamaan ensiapua vammoihinsa.

Poliisin käsityksen mukaan paikalla tapahtui kaksi erillistä yhteenottoa. Varmuutta ei ole siitä, liittyvätkö tapaukset toisiinsa.

Tapauksia tutkitaan kahtena törkeänä pahoinpitelynä. Ketään ei otettu tapahtumapaikalta kiinni rikoksesta epäiltynä.

Poliisilla on käsitys tapahtumien kulusta, mutta yksityiskohdista ei tiedoteta julkisuuteen, koska mahdollisesti osa todistajista on tavoittamatta. Tämän vuoksi poliisi ei kommentoi käytetyn väkivallan tekotapaa tai sitä, käytettiinkö paikalla esimerkiksi teräaseita.

Poliisi pyytää havaintoja paikalla tehneitä ilmoittamaan tietonsa vihjepuhelimennumeroon 0295 414811 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut