Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Lotosta 12 miljoonan euron voitto Lohjalle

12 miljoonan euron voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa tililleen sen jälkeen, kun hän on käynyt todentamassa henkilöllisyytensä. Anniina Louhivuori

Veikkaus

Lotosta löytyi kierroksen 41/2021 arvonnassa yksi täysosuma. 12 miljoonan euron voitto meni pelaajalle, joka oli pelannut K-Market Puistokadussa Lohjalla.

12 miljoonan euron voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa tililleen sen jälkeen, kun hän on käynyt todentamassa henkilöllisyytensä osoitteessa veikkaus.fi/omatvoitot tai jossakin Veikkauksen pelisalissa.

6+1-tuloksia löytyi kolme kappaletta ja niillä voitti lähes 74 000 euroa. Voitot menivät nettipelaajille Äänekoskelle, Somerolle ja Kristiinankaupunkiin.

Loton kierroksen 41/2021 oikea rivi on 4, 7, 10, 16, 19, 27, 31 ja lisänumero 28. Plusnumeroksi arvottiin 7. Ensi viikolla Loton potissa on 1,2 miljoonaa euroa.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 8 8 3 5 4 3 8. Jokerista ei löytynyt 7 tai 6 oikein -tuloksia. Lomatonnin voittorivi on Dubai 60. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin 14 kappaletta.

Lottolähetyksen insertissä kerrottiin Veikkaukselle myönnetystä Yhteiskunnallinen Yritys -merkistä. Merkki kertoo siitä, että yhtiö on suomalainen ja vastuullinen yritys, jonka missiona on tehdä yhteistä hyvää. Merkin myöntää Suomalaisen Työn Liitto.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut