Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Pyöräilijä loukkaantui vakavasti yliajossa Mäntässä – poliisi kaipaa tietoja paikalta paenneesta autosta, jonka tuulilasi ja keula rikkoutuivat törmäyksessä

Mäntän turmalla oli ainakin yksi silminnäkijä. Timo Mustalampi

Heli Paananen

Polkupyöräilijä loukkaantui vakavasti henkilöauton törmättyä häneen Mäntässä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Turma tapahtui kello 00.50–01.00 aikaan Seppälän puistotien ja Virtasalmentien risteyksessä. Pyöräilijä kulki Seppälän puistotien oikeanpuoleista kevyen liikenteen väylää kohti Virtasalmentietä ja oli kääntymässä vasemmalle, kun samasta kulkusuunnasta tullut autoilija törmäsi häneen.

Autoilija jatkoi matkaansa pysähtymättä. Turmalla oli kuitenkin ainakin yksi silminnäkijä. Pyöräilijälle hälytettiin apua ja hänet kuljetettiin vakavasti loukkaantuneena sairaalahoitoon Tampereelle.

Poliisi pyytää turmakuskia ilmoittautumaan itse poliisille asian selvittämiseksi. Myös yleisön havaintoja ja tietoja paenneesta autosta ja autoilijasta pyydetään. Kyseessä oli pieni väriltään tumma mahdollisesti Renault-merkkinen henkilöauto. Tuntomerkkinä on törmäyksessä rikkoutunut tuulilasi sekä vauriot auton keulan muoviosissa.

Asiaan liittyvät tiedot pyydetään ilmoittamaan poliisin vihjenumeroon 0295 414 811 tai sähköpostilla vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Tällä hetkellä tapausta tutkitaan törkeänä vammantuottamuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut