Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: MLL Lievestuoreen paikallisyhdistys piti 101-vuotisjuhlat

Marjaana Ahonen

Mannerheimin Lastensuojeluliitto täytti 100 vuonna 2020. Kuten monta muutakin tapahtumaa, siirsi korona juhlinnan vuodelle 2021.

Valtakunnallinen juhlapäivä oli 3.10., jolloin myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lievestuoreen paikallisyhdistys juhli MLL:n 101-vuotismatkaa ulkoilmatapahtumana.

Tapahtumassa kylän lapsiperheille – joskin tapahtuma oli avoin kaikille lapsenmielisille – järjestettiin leikkimielinen rastirata ja artisti Memmuru eli Memmu Jussila esitti livemusiikkia.

Päivän kruunasi MLL 101 -visaan osallistuneiden kesken paikallisilta toimijoilta kerätyt arvontapalkinnot. Tapahtumassa oli tarjolla 101 ensimmäiselle lapselle juhlaeväspussi sekä aikuisille kahvia ja pientä makeaa. Saimme nähdä iloista fiilistä ja myös osallistujilta tuli kiitosta hyvästä kokonaisuudesta. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille, toivottaa MLL Lievestuoreen hallitus.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut