Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Pyöräilijän yliajajaa ei ole toistaiseksi tavoitettu: Onko sinulla tietoja Mäntästä Vilppulan suuntaan poistuneesta tuulilasirikkoisesta Cliosta tai Twingosta?

Etsittävän auton yhtenä tuntomerkkinä on rikkoutunut tuulilasi. Kuvituskuva ei liity tapaukseen. Anu Mattila

Heli Paananen

Poliisi on edelleen kiinnostunut havainnoista ja tiedoista Mäntässä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pyöräilijään törmänneestä ja paikalta paenneesta henkilöautosta.

Törmäys tapahtui kello 00.50–01.00 aikaan Seppälän puistotien ja Virtasalmentien risteyksessä. Autoilija poistui törmäyksen jälkeen paikalta pysähtymättä. 1990-luvulla syntynyt pyöräilijä kuljetettiin sairaalaan.

Poliisi kertoi tapauksesta sunnuntaina ja antoi julkisuuteen auton tuntomerkit, jotka ovat nyt tarkentuneet. Kyseessä on pieni tumma Renault-merkkinen joko Clio- tai Twingo-mallinen auto. Auton tuulilasi rikkoutui törmäyksessä ja myös keulan muoviosat vaurioituivat.

Poliisin mukaan autosta on havaintoja törmäystä edeltävästi illan ja yön ajalta, jolloin auto oli liikkunut Mäntän keskustassa. Törmäyksen jälkeen auto oli jatkanut matkansa Vilppulan suuntaan. Maanantai-iltapäivään mennessä autoa tai autoilijaa ei ollut tavoitettu.

Pyöräilijä loukkaantui vakavasti yliajossa Mäntässä – poliisi kaipaa tietoja paikalta paenneesta autosta, jonka tuulilasi ja keula rikkoutuivat törmäyksessä

Tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Kari Aaltion tietojen mukaan vakavasti loukkaantuneella pyöräilijällä ei ollut maanantaina akuuttia hengenvaaraa, mutta hän oli edelleen sairaalahoidossa.

Asiaan liittyvät tiedot pyydetään ilmoittamaan lähimmälle poliisille, poliisin vihjenumeroon 0295 414 811 tai sähköpostilla vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Epäillyt rikosnimikkeet ovat törkeä vammantuottamus ja törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut