Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poliisi pyytää havaintoja: Yölliset murtovarkaat iskivät kodinkoneliikkeeseen Jyväskylän Palokassa – saaliiksi kymmenien tuhansien eurojen edestä elektroniikkaa

Tutkittava rikos on törkeä varkaus. Kuvituskuva. Marko Kauko

Heli Paananen

Jyväskylän Palokankeskuksessa sijaitseva kodinkoneliike joutui murtovarkauden kohteeksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Murto tapahtui kello 03.15–03.45 välillä osoitteessa Saarijärventie 52.

Poliisi pitää todennäköisenä, että asialla on ollut useampi kuin yksi henkilö. Todennäköistä on myös se, että varkaiden käytössä on ollut auto, sillä saalista lähti liikkeestä matkaan sen verran, että sen kuljettamiseksi pois paikalta on tarvittu kulkuneuvoa. Paikalta vietiin runsaasti puhelimia ja muuta elektroniikkaa kymmenien tuhansien eurojen arvosta.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki mahdollisesti tekoon liittyviä tiedot ja havainnot tapahtuma-ajalta Palokankeskuksesta ja sen lähistöltä numeroon 050 4560471 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut