Poliisi on edistynyt vanhojen tanssien jatkoilla Himoksella tapahtuneiden törkeiden pahoinpitelyjen tutkinnassa: epäiltyinä kolme alaikäistä poikaa – "Voimaa on käytetty aika kovasti"

Jämsän Himoksen alueella on useita toimijoita ja toimintaa. Vuokramökkien ohella alue on tunnettu laskettelurinteistään ja kesäfestareistaan. Anne Lius-Liimatainen

Poliisi on edistynyt perjantai-iltana Jämsän Himoksen mökkialueella tapahtuneiden epäiltyjen törkeiden pahoinpitelyjen tutkinnassa. Tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Veli-Pekka Välisaaren mukaan poliisi pitää tapahtumien kulkua pääosin selvitettynä. Sunnuntaina rikoksesta epäiltynä kiinniotettuna oli kolme nuorta miestä, jotka kertoivat yhteneväisesti tilanteen etenemisestä. Poliisi on kuulustellut myös todistajia, jotka tekivät havaintoja tilanteesta. Vammoja sai kaksi nuorta miestä, joita poliisi on myös kuullut tapahtuneesta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi Black Friday tarjoushintaan vain 7,50 € / kk! Määräaikainen 2 kk:n tilaus sisältää verkon rajattoman käytön, Päivän lehti -sovelluksen sekä uutissovelluksen mobiililaitteille. Tarjous voimassa 29.11. 2021 saakka.

Tilaa tästä Black Friday tarjous vain 7,50 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja