Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Jyväskylän NNKY piti kolmannen symposiumin Eira Paunun elämäntyön kunnioittamiseksi

Eija Rytkönen

Jyväskylän NNKY piti 10.10. kolmannen Eira Paunu Symposiumin. Paikalle saapui 24 leidiä. Symposium järjestetään joka kolmas vuosi Eira Paunun elämäntyön kunnioittamiseksi. Eira Paunu oli Suomessa ensimmäinen nainen, joka väitteli teologian tohtoriksi. Hän toimi Jyväskylässä uskonnonopettajana ja oli myös aktiivinen NNKY:n vaikuttaja.

Symposiumin teemana oli Maria, Jeesuksen äiti. Aiheesta puhui Eija Rytkönen, laulettiin virsiä sekä kuultiin Anne Rahkosen kaunis yksinlaulu Eija Rantatalon säestämänä. Väliajalla nautittiin Marja-Leena Lyytikäisen salaatti-, sämpylä- ja kahvitarjoilu, jonka tuotto osoitettiin Afganistanin tyttöjen ja naisten hyväksi Suomen UN Womenin kautta.

Lopuksi nähtiin toiminnanjohtaja Tanja Niemisen kuvallinen esitys aiheesta Marian ilmestys – 50 teosta taiteen historiasta ja kuultiin Pirjo-Liisa Sillgrenin päätössanat. Kuvassa on Jyväskylän NNKY:n toiminnanjohtaja Tanja Nieminen.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut