Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poliisi otti miehen kiinni koko yön kestäneen operaation jälkeen Juupajoella Pirkanmaalla – eristyksen aikana mies uhkasi räjäyttää hallussaan olleet räjähdysaineet

Poliisi tiedottaa lisää yön tapahtumista Juupajoella aamupäivällä. Risto Aalto

Tommi Salo, Tuula Puranen

Poliisi on ottanut yhden keski-ikäisen miehen kiinni Juupajoella epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, räjähderikoksesta, huumausainerikoksesta ja törkeästä ampuma-aserikoksesta.

Kiinniottoa edelsi sunnuntai-iltana Juupajoella Pirkanmaalla käynnistynyt operaatio, joka jatkui yön yli. Väkivaltarikoksessa on loukkaantunut yksi henkilö. Sivullisille ei aiheutunut vaaraa.

Poliisin tiedotteen mukaan hätäkeskus välitti Sisä-Suomen poliisille sunnuntaina alkuillasta mahdollista väkivaltarikosta koskeneen tehtävän Juupajoella Pirkanmaalla. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että epäilty väkivaltarikos oli tapahtunut todennäköisesti yksityisasunnossa ja yksi henkilö oli loukkaantunut teossa.

Poliisi pystyi yksilöimään kyseessä olevan kiinteistön, mutta asunnossa oleskelleeseen henkilöön ei saatu keskusteluyhteyttä. Paikalle saapui useita poliisipartioita sekä pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköitä ja poliisi eristi kiinteistön. Eristyksen aikana mies uhkasi räjäyttää hallussaan olleet räjähdysaineet, jos poliisi ei poistu paikalta.

Poliisi sai lopulta neuvotteluyhteyden henkilöön, ja hänet otettiin käskytyksen jälkeen kiinni aikaisin maanantaiaamuna. Mies ei tehnyt kiinnioton yhteydessä vastarintaa.

Asunnosta on löytynyt räjähteitä, jotka ovat poliisin hallussa. Poliisi jatkaa tutkintaa tapahtumapaikalla.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut