Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Haku englanninkieliseen opetukseen aukesi Jyväskylän kuudesluokkalaisille

Haku englanninkieliseen opetukseen Jyväskylässä kestää marraskuun 8. päivään asti. Marko Kauko
Emmi Julkunen

Emmi Julkunen

Kaikilla Jyväskylän kuudesluokkalalaisilla on mahdollisuus hakea Viitaniemen koulun englanninkieliseen opetukseen. Sähköinen haku on käynnissä Wilma-järjestelmässä ajalla 26.10.-8.11. Perheet ovat saaneet Wilma-viestin, jossa ohjeistetaan tarkemmin hakukäytänteistä ja valinnan kriteereistä. Päätökset englanninkieliseen opetukseen valituista oppilaista tehdään 17.1.2022.

Englanninkieliseen opetukseen voivat hakea myös muiden kuntien kuudesluokkalaiset. Ulkopaikkakuntalaiset hakevat Viitaniemen koulun nettisivuilta löytyvällä hakemuksella, joka palautetaan Viitaniemen koululle 9.11. mennessä. Kaikki hakijat osallistuvat suomen ja englannin kielen testiin torstaina 9.12. klo 9 Viitaniemen koululla.

Englanninkielisessä luokassa opetus on laajamittaista kaksikielistä opetusta. Englanniksi opiskellaan pääsääntöisesti teoria-aineita. Taito- ja taideaineissa oppilaat ovat mukana suomenkielisissä ryhmissä ja opetusta annettaan suomen kielellä.

Englanninkielisessä opetuksessa noudatetaan Jyväskylän kaupungin opetussuunnitelmaa ja arviointia.

Jyväskylän perusopetuksessa englanninkielistä opetusta annetaan vuosiluokilla 1–6 Kortepohjan koulussa ja luokilla 7–9 Viitaniemen koulussa. Kortepohjan koulun englanninkielisten opetusryhmien täydennyshaku on ajalla 10.-21.1.2022. Hausta tiedotetaan erikseen.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut