"Viimeistään kahden vuoden sisällä ravintoloita menee konkurssiin siksi, etteivät ne saa riittävästi työntekijöitä" – jyväskyläläinen ravintola sai helpotusta työvoimapulaan palkkaamalla kokkeja Espanjasta

Ramón Pérez Sexer (oik.) tuli kesällä auttamaan kokkipulaa kokevaan Hox Cityyyn. Keittiömestari Aapo Pulkkinen haluaa palkata espanjalaisia kokkeja jatkossakin. Agata Anttonen

Jyväskyläläisen Hox-ravintoloiden keittiömestari ja perustaja Aapo Pulkkinen ennustaa ravintoloille synkkiä aikoja myös koronapandemian jälkeen, jos alan työvoimapulaa ei saada ratkaistua.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi