Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: KENSU:n luistelijat hakivat jäätuntumaa Peurungan jäähallissa

Risto Palttala

KENSU:n pikaluistelijat hakivat jäätuntumaa luistelukauden kynnyksellä leirillään Peurungan jäähallissa. Mukaan oli ehtinyt parikymmentä junioria ja aikuista. Suomen Luisteluliiton seurakehittäjä, entinen maajoukkueluistelija Juho Vaittinen sekä KENSUN:n pikaluisteluvalmentajat Jaakko Hautamäki ja Verneri Kinnunen ohjasivat osallistujien luistelu- ja oheisharjoittelua.

KENSU:n juniorit ovat valmistautuneet tulevaan kauteen yhteistreenein valmentajiensa johdolla koko kesän. Marraskuussa päästään Viitaniemen isolle tekojäälle. Juniorit saavat seuralta lainaluistimia tämän vauhdikkaan lajin harrastamiseen. Pikaluistelukoululaiset harjoittelevat talvella Viitaniemessä ohjatusti KENSU:n vuoroilla.

KENSU järjestää sekä syys- että kevätkaudella lasten luistelukoulut, joissa lapset on jaettu luistelijoiden iän ja taidon mukaisiin ryhmiin. Osaavimmat voivat halutessaan tulla mukaan pikaluisteluryhmään. Myös uudet aikuisluistelijat ovat tervetulleita seuran riveihin. Tutustu www.kensu.fi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut