Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Voit ottaa oman käsityön mukaan Gloriaan ja jatkaa sitä ryhmässä

Johanna Marttinen

Monikulttuurikeskus Glorian avoin kädentaitoryhmä kokoontuu jälleen tauon jälkeen askartelemaan ja tekemään kivoja käsitöitä keskiviikkoisin kello 12–14. Puikot kaivettiin pussista ja tupa oli täynnä syyskuun loppupuolella, kun mukaan tupsahti vierailijaryhmä Jyväskylän kristilliseltä opistolta.

Yhdessä ideoitiin, opetettiin toisia ja punottiin avainnauhoja sekä kudottiin sukkaa ja myssyä. Pengottiin lankoja sekä tilkkuja ja suunniteltiin syksyn kuvioita. Kaikki kaipaavat jo käsillä näpräämistä ja onnistumisen iloa mukavassa porukassa samalla keskustellen ja kuulumisia vaihtaen. Maskit pidettiin kasvoilla, mutta juttelu sujui monella kielellä ja erilaisia hienoja luomuksia syntyi.

Jos olet vaikka virkkaamassa lapasia tai neulomassa huivia, voit tuoda ryhmään oman käsityön ja jatkaa sitä. Glorian syksyn ryhmistä löytyy lisätietoa www.gloriajkl.fi, Instagramista @gloriajkl ja Facebookista, tule mukaan.

Käsitöiden tekeminen pimenevinä syyspäivinä rentouttaa, kehittää luovuutta ja antaa hyvän mielen.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut