Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Handelsbankenin Jyväskylän-konttorin johtaja kertoo, miten toissaviikon uutispommi otettiin vastaan: "Kyllä se tuli ihan täytenä yllätyksenä ja näinhän ne pörssiyhtiöissä tahtoo tulla"

Konttorinjohtaja Jesse Järvinen. Radio Keskisuomalainen

Keskisuomalainen

Konttorinjohtaja Jesse Järvinen sai tiedon Handelsbankenin vetäytymisestä Suomesta vähän ennen kun Keskisuomalaisen toimittaja soitti.

– Kyllä se tuli ihan täytenä yllätyksenä ja näinhän ne pörssiyhtiöissä tahtoo tulla, Järvinen sanoo Radio Keskisuomalaisen haastattelussa.

Handesbankenin Jyväskylän-konttoria johtava Järvinen on saanut sulatella asiaa muutaman viikon ja kertoo nyt, miten tieto konttorilla otettiin vastaan ja millaisena hän näkee muun muassa pankin työntekijöiden tulevaisuuden. Uutinen huolestuttaa varmasti myös asiakkaita, joilla on pankissa omaisuutta, joten Järvinen vastaa Henri Bergin kysymykseen siitä, millaisia yhteydenottoja asiakkailta on tullut.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut