Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Veden keittokehotus ja putkiverkoston klooraus jatkuvat Muuramessa Jaakkolan alueella

Vesijohtoverkoston klooraus ja keittokehotus jatkuvat edelleen Muuramen kunnan Jaakkolan alueella. Maanantaina otetuissa talousvesinäytteissä on havaittu veden mikrobiologisen laadun heikentymistä.

Vedenkeittokehotuksen aikana on kaikki ruoka- ja juomavesi keitettävä viiden minuutin ajan. Keittämätöntä vettä voi käyttää peseytymiseen sekä pyykin ja astioiden pesuun.

Alueen putkistoissa jatketaan ylläpitokloorausta pienillä pitoisuuksilla. Jyväskylän kaupunki pyytää alueen asukkaita juoksuttamaan edelleen vettä kiinteistöjen kaikista hanoista kloorin leviämisen varmistamiseksi. Vesilaitos hyvittää juoksutetut kuutiot vesimittarien lukemien perusteella.

Poikkeustilanne Jaakkolan alueella alkoi viime torstaina, kun vesijohtoverkossa Vanhansahanpolulla havaittiin putkirikko.

Varavedenjakelupisteet ovat edelleen käytössä Norlandia Aurinkolahden päiväkodin pihassa, Manttaalintien päässä ja kunnan varikolla, Virastotie 6:ssa.