Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Veden keittokehotus ja putkiverkoston klooraus jatkuvat Muuramessa Jaakkolan alueella

Eetu Kokkinen

Eetu Kokkinen

Vesijohtoverkoston klooraus ja keittokehotus jatkuvat edelleen Muuramen kunnan Jaakkolan alueella. Maanantaina otetuissa talousvesinäytteissä on havaittu veden mikrobiologisen laadun heikentymistä.

Vedenkeittokehotuksen aikana on kaikki ruoka- ja juomavesi keitettävä viiden minuutin ajan. Keittämätöntä vettä voi käyttää peseytymiseen sekä pyykin ja astioiden pesuun.

Alueen putkistoissa jatketaan ylläpitokloorausta pienillä pitoisuuksilla. Jyväskylän kaupunki pyytää alueen asukkaita juoksuttamaan edelleen vettä kiinteistöjen kaikista hanoista kloorin leviämisen varmistamiseksi. Vesilaitos hyvittää juoksutetut kuutiot vesimittarien lukemien perusteella.

Poikkeustilanne Jaakkolan alueella alkoi viime torstaina, kun vesijohtoverkossa Vanhansahanpolulla havaittiin putkirikko.

Varavedenjakelupisteet ovat edelleen käytössä Norlandia Aurinkolahden päiväkodin pihassa, Manttaalintien päässä ja kunnan varikolla, Virastotie 6:ssa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut