Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jyväskylässä Holstintiellä sijaitsevan omakotitalon keittiössä syttyi tulipalo – palovaroitin ja valppaat ohikulkijat pelastivat täydeltä palamiselta

Holstintiellä sijaitsevan omakotitalon keittiössä syttyi tulipalo. Heli Paananen

Eetu Kokkinen, Heli Paananen

Jyväskylässä Holstintiellä sijaitsevassa noin 100-neliöisessä omakotitalossa syttyi tulipalo torstai-iltana. Pelastuslaitos sai kello 17.20 hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta.

Paikalla sammutustoimintaa johtanut palomestari Pentti Partanen kertoi, että palo oli saanut alkunsa talon keittiöstä. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja, mutta Partasen mukaan rakennuksesta oli löytynyt kaksi kuollutta kissaa.

Talon asukkaat eivät olleet syttymishetkellä paikalla, vaan palon olivat havainneet ohikulkijat, jotka olivat kuulleet palovaroittimen äänen ja haistaneet savun. Partasen mukaan toimiva palovaroitin ja valppaat ohikulkijat pelastivat rakennuksen suuremmilta vahingoilta. Keski-Suomen pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Samuli Norvapalon mukaan rakennus ja asunnossa ollut irtaimisto kärsivät palovahinkoja, mutta hän ei osannut vielä ennen iltaseitsemää arvioida niiden laajuutta.

Pelastuslaitos rajasi palon keittiöön ja tutkii levisikö tuli muualle rakenteisiin. Heli Paananen

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut