Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Miten kapellimestarius on muuttunut vuosikymmenten aikana? Sinun orkesterisi -ohjelmassa haastattelussa huippukapellimestari Sakari Oramo

Sakari Oramo. Juha Perämäki

Keskisuomalainen

Radio Keskisuomalaisen Sinun orkesterisi -ohjelmassa kurkistetaan orkesterimaailman kulisseihin, haastatellaan klassisen musiikin ammattilaisia ja etkoillaan illan konserttia silmällä pitäen.

Tässä jaksossa äänessä on kansainvälisesti menestyneimpiin suomalaiskapellimestareihin lukeutuva Sakari Oramo, joka tunnetaan esimerkiksi BBC:n sinfoniaorkesterin ja Tukholman kuninkaallisen filharmonisen orkesterin ylikapellimestarina. Oramo kouluttaa nyt myös seuraavaa kapellimestaripolvea Sibelius-Akatemian orkesterinjohdon professorina.

Sinun orkesterisi -ohjelma kuullaan radiossa keskiviikkoisin Jyväskylä Sinfonian konserttipäivinä (seuraavat jaksot ovat 10.11. ja 8.12.) klo 11-12. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Jyväskylä Sinfonian kanssa

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut