Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Bella Forsgrén valittiin Vihreiden Naisten puheenjohtajaksi

Vihreiden naisten puheenjohtajuus siirtyy Forsgrénille vuoden vaihteessa tulevalta ympäristö- ja ilmastoministeri Emma Karilta . Bella Forsgren
Emmi Julkunen

Emmi Julkunen

Keskisuomalainen kansanedustaja Bella Forsgrén on valittu Vihreiden Naisten puheenjohtajaksi vuosille 2022-2023 tänä viikonloppuna pidetyssä järjestön syyskokouksessa. Vihreiden naisten puheenjohtajuus siirtyy Forsgrénille vuoden vaihteessa tulevalta ympäristö- ja ilmastoministeri Emma Karilta.

– Haluan kiittää entistä puheenjohtajaamme, kansanedustajakollegaani Emma Karia kaikesta siitä rautaisesta työstä, jota hän on tehnyt jo pitkään tasa-arvon edistämiseksi. Emma on monen tytön ja naisen esikuva politiikassa ja toivon täyttäväni hänen saappaansa Vihreissä Naisissa, kiittelee uusi puheenjohtaja Forsgrén.

Forsgrén kertoo puheenjohtajana ohjaavansa Vihreitä naisia yhä pidemmälle syrjinnän kitkemisessä, antirasistisessa työssä ja yhdenvertaisuuden edistämisessä. Politiikassa Forsgrénia ajavat erityisesti sosiaalipolitiikan kysymykset:

– Mielestäni vahva hyvinvointivaltio on yksi maailman parhaimpia innovaatioita ja haluan tehdä kaikkeni sen säilyttämiseksi. Haluan Vihreissä Naisissakin torjua köyhyyttä, kehittää sosiaaliturvaa ja puolustaa yhdenvertaista koulutusta. Näen sosiaalipolitiikan monella tapaa juurikin tasa-arvokysymyksinä.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut