Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Valta kuuluu kansalle nimesi neljä ehdokasta aluevaaleihin Keski-Suomessa

Ensimmäisten aluevaalien vaalipäivä on sunnuntai 23. tammikuuta, ja ehdokashakemukset tulee toimittaa aluevaalilautakunnille 14. joulukuuta. Riitta Ketola
Emmi Julkunen

Emmi Julkunen

Jyväskylän Valta kuuluu kansalle ry on nimennyt ensimmäiset ehdokkaat tammikuussa pidettäviin aluevaaleihin. Ehdolle asettuvat Eetu Tuovila, Natalja Koort, Carita Niemijärvi ja Seppo Hiltunen.

Järjestö kertoo tiedotteessaan haluavansa puolustaa aluevaltuustossa "kansalaisten kukkaroa ja palvelujen saatavuutta". Se katsoo sote- ja maakuntauudistuksen lisäävän kansalaisten verotaakkaa, ilman että palvelut paranevat.

Jyväskylän Valta kuuluu kansalle ry sai hyväksynnän rekisterihallinnosta syyskuussa, joten kyse on varsin nuoresta puoluejärjestöstä.

– On hyvin mahdollista, että uusia ehdokkaita aluevaaleihin tulee lisää. Viimeisimmässä kokouksessa hyväksyttiin viisitoista uutta jäsentä, kertoi paikallisyhdistyksen perustajajäsenistä Esa Kekäläinen.

Ensimmäisten aluevaalien vaalipäivä on sunnuntai 23. tammikuuta, ja ehdokashakemukset tulee toimittaa aluevaalilautakunnille 14. joulukuuta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut