Ravintoloihin pääsee Keski-Suomessa töihin lyhyelläkin koulutuksella, kun pikkujoulukausi alkaa olla päällä – "Nyt on työntekijöiden markkinat"

Ravintola-ala odottaa vilkasta pikkujouluaikaa. Näkymiä varjostavat kuitenkin edelleen paikoin voimassa olevat koronarajoitukset. Arkisto/Minna Mänttäri

Ravintola-ala kärsii työvoimapulasta vuoden tärkeimmän sesongin, pikkujoulukauden, kynnyksellä. Yritykset tarvitsevat marras–joulukuun viikonloppuihin kipeästi rautaisia ammattilaisia mutta myös sesonkityöntekijöitä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi