Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Keski-Suomen lumisessa liikenteessä useita liikenneonnettomuuksia tiistaina – ulosajoja Laukaassa, Jämsässä ja Viitasaarella

Aihekuva. Tiina Mutila

Jaakko Vilmusenaho

Keski-Suomessa on tapahtunut kaksi ulosajoa ja yksi risteyskolari tiistai-iltapäivän aikana.

Laukaassa tapahtui Jyväskyläntiellä yhden henkilöauton ulosajo kello 16.16. Keski-Suomen pelastuslaitoksen tilannekeskuksesta kerrotaan, että kuljettaja selvisi tilanteesta ilman vahinkoja.

Hiukan kello 16.30 jälkeen Viitasaarella tapahtui tieliikenneonnettomuus, jossa rekka luisui kuljettajineen ojaan kyljelleen. Rekan kuljettajalle ei sattunut vahinkoja ulosajossa. Rekan nostaminen ojasta aiheuttaa muulle liikenteelle hetkellistä haittaa.

Kello 16.47 tapahtui Jämsässä kahden henkilöauton välinen risteyskolari Sairaalantien ja Punalantien risteyksessä. Molemmissa autoissa oli kyydissä ainoastaan kuljettajat. Tässäkään kolarissa ei sattunut merkittäviä vahinkoja, ja kuljettajat saivat siirrettyä autonsa läheiselle parkkipaikalle.

Jämsässä pakettiautoa kuljettanut henkilö ajautui ojaan Hopsuntiellä olleessa kaksoismutkassa ojaan, ja kierinyt katolleen. Pelastuslaitoksen tilannekeskukselta kerrotaan, ettei kuljettaja loukkaantunut ulosajossa. Tilannekeskuksesta kerrotaan myös, että ajokeli on Keski-Suomessa paikoittain erittäin kehno.

Nyt tarkkana liikenteessä, sillä taivaalta sataa lunta – ajokeli on kehnoa maan keskiosissa yöhön saakka

Aiheeseen liittyvää

  1. Nyt tarkkana liikenteessä, sillä taivaalta sataa lunta – ajokeli on kehnoa maan keskiosissa yöhön saakka
    9.11.2021 17:32

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut