Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Onko Jyväskylässä turvallista? – Jättikysely avautui asukkaille: "Asiaan on syytä pureutua", kaupunginjohtaja toteaa

Kerätyn tiedon avulla voidaan tarttua välitöntä huomiointia vaativiin teemoihin sekä helposti korjattavissa oleviin asioihin, kuten vaikkapa omien kotikulmien valaistukseen. Keskisuomalainen
Rai Suihkonen

Rai Suihkonen

Onko Jyväskylä turvallinen kaupunki? Tähän pääsevät vastaamaan asukkaat turvallisuuskyselyssä, joka toteutetaan ensi kertaa koko kaupungin kattavasti.

– Turvallisuus nousi yhtenä teemana alkusyksyllä kaupungin strategiatyön pohjaksi laaditussa asukaskyselyssä. Myös tutkimukset osoittavat, että Suomessa koronan myötä monien arjen turvallisuuden tunne on järkkynyt. Koimme, että asiaan on syytä pureutua tarkemmin jyväskyläläisten omien kokemusten kautta, toteaa tiedotteessa kaupunginjohtaja Timo Koivisto.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään kaupungin turvallisuustyössä.

Kyselyyn voit vastata joko tästä tai täyttämällä paperilomakkeen Kortteliklubilla keskustassa (Vapaudenkatu 48–50) tai Kankaalla Piippurannan Kortteliklubilla (Paperitehtaankatu 1). Kysely on avoinna 15. joulukuuta asti.

Vastaajien kesken arvotaan tuotepalkintoja sekä lahjakortteja jyväskyläläisiin liikkeisiin ja palveluihin.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut