Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: "Tietysti totuin olemaan kylmässä" – Kari Virpiön ensimmäiset vuodet juniorijoukkueen huoltajana kasvoivat lopulta lähes 40-vuotiseksi uraksi

Kari "Virppa" Virpiö palkittiin pitkästä elämäntyöstä.

Keskisuomalainen

– No ei sitä aatellu sillon ku tuolla tekojäällä seiso pakkasessa että ei tästä tuu varmaan mun kutsumustyötä mutta tietysti totuin olemaan kylmässä, sanoo Kari Virpiö ensimmäisistä vuosistaan juniorijoukkueen huoltajana.

Yrjö Salminen Elämäntyö -palkinnolla palkittu Kari "Virppa" Virpiö on toiminut edustusjoukkueen huoltajana vuodesta 1983 ja on työskennellyt urallaan monen valmentajan sekä pelaajan kanssa.

Mies kertoo Radio Keskisuomalaisen haastattelussa, mistä hänen huoltajauransa alkoi. Tarinoita sekä kommelluksia 39-vuotisen elämäntyön varrelta löytyy. Hän muistelee muun muassa Jyväskylässä pelattua peliä, jolloin Jokereiden pelipaidat olivat unohtuneet Helsinkiin ja vierasjoukkue pelasi ensimmäisen erän JYPiltä lainatuilla paidoilla.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut