Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Ovatko koomikot vapaa-ajalla vakavamielisiä vai irtoaako heiltä vitsi myös arjessa? – Näyttelijä ja koomikko Heli Sutela kertoo vastauksen

Näyttelijä ja koomikko Heli Sutela on innoissaan siitä, että on päässyt jälleen esiintymään elävän yleisön eteen.

Keskisuomalainen

– Kun saa tavallaan revitellä ja leikkiä ei-niin-tervettä ihmistä lavalla, se voi olla helpompaakin olla aika tasainen ja tylsäkin kotona, sanoo Heli Sutela koomikon työn ja vapaa-ajan minän eroista.

Näyttelijä ja koomikko Heli Sutela saapuu Jyväskylään stand up -keikalle ja on innoissaan siitä, että on päässyt jälleen elävän yleisön eteen. Hän kertoo, mitä on kaivannut esiintymisessä ja millaista tukea takahuoneessa stand up -koomikot toisilleen antavat. Keskustelua syntyy myös siitä, mikä on ollut Sutelan oman uran tärkein rooli ja miten yleisö kokee hauskoista rooleista tunnetun näyttelijän vakavammat työt.

Sutela vastaa myös Timo Lievemaan kysymykseen siitä, ovatko koomikot vapaa-ajalla vakavamielisiä vai irtoaako heiltä vitsi myös arjessa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut