Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Kuohun Veto ry:n vuosikokouksessa kuultiin Matias-pojan toive

Kesken tammikuisen Voimistelu- ja Urheiluseura Kuohun Veto ry:n vuosikokouksen kuului nuoren pojan ääni: ”Olisi yksi toive, haluaisimme frisbeegolf-radan Kuohulle.”

11-vuotiaan Matiaksen toive kirjattiin pöytäkirjaan vuoden 2021 kehityshankkeisiin. Kevään ja kesän aikana selvittelyt alkoivat.

Vauhtia toteutukseen tuli, kun JyLi (Jyväskylän Liitokiekkoilijat) lupautui auttamaan ratasuunnittelussa. Frisbeegolfkorit ostimme Kuohun Vedon omarahoituksella ja pystytimme ne talkoilla. Apua heittopaikkojen rakentamiseen olemme saaneet Jyväskylän liikuntatoimelta ja Kunnolla töihin -tiimiltä. Nyt Kuohun päiväkoti-koulun viereinen pururata on saanut valtavasti uusia käyttäjiä. Viisiväyläinen koululaisrata on saanut kyläläiset ja erityisesti nuorison liikkeelle. Rata toimii nuorten tapaamispaikkana ja samalla tulee liikuttua useampi kilometri.

Kuohun Veto viettää tänä vuonna 75-vuotisjuhlaa. Vedon tarinasta voit lukea historiikista osoitteessa: http://kuohunveto.net