Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Kuohun Veto ry:n vuosikokouksessa kuultiin Matias-pojan toive

Valtteri Kiianmaa

Kesken tammikuisen Voimistelu- ja Urheiluseura Kuohun Veto ry:n vuosikokouksen kuului nuoren pojan ääni: ”Olisi yksi toive, haluaisimme frisbeegolf-radan Kuohulle.”

11-vuotiaan Matiaksen toive kirjattiin pöytäkirjaan vuoden 2021 kehityshankkeisiin. Kevään ja kesän aikana selvittelyt alkoivat.

Vauhtia toteutukseen tuli, kun JyLi (Jyväskylän Liitokiekkoilijat) lupautui auttamaan ratasuunnittelussa. Frisbeegolfkorit ostimme Kuohun Vedon omarahoituksella ja pystytimme ne talkoilla. Apua heittopaikkojen rakentamiseen olemme saaneet Jyväskylän liikuntatoimelta ja Kunnolla töihin -tiimiltä. Nyt Kuohun päiväkoti-koulun viereinen pururata on saanut valtavasti uusia käyttäjiä. Viisiväyläinen koululaisrata on saanut kyläläiset ja erityisesti nuorison liikkeelle. Rata toimii nuorten tapaamispaikkana ja samalla tulee liikuttua useampi kilometri.

Kuohun Veto viettää tänä vuonna 75-vuotisjuhlaa. Vedon tarinasta voit lukea historiikista osoitteessa: http://kuohunveto.net

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut