Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Monikulttuurikeskus Gloria juhli piristystä syksyn harmauteen

Johanna Marttinen

Monikulttuurikeskus Gloriassa piristettiin lokakuun viimeisen viikon sateista harmautta ja pimeneviä päiviä viettämällä syksyn juhlia.

Käsityöporukassa askarreltiin hienoja lyhtykoristeita intialaisen ryhmäläisen opastuksella Diwalia varten. Valon juhla oli teemana perhekahvila Monimessissä.

Lokakuun Kielikahvilassa pistettiin pystyyn hurjat halloweenkekkerit, jotka vuosi sitten jouduttiin siirtämään Zoomiin. Vanhat koristeet olivat sillä välin mystisesti kadonneet, joten lamppuihin ripustettiin oransseja huiveja. Kielipöydissä opittiin asianmukaisia sanoja kuten kummitus malaijiksi. Kello kuuden yllätyksenä kuultiin englanninkielinen ghost story, jonka aikana kaapin ovi yhtäkkiä aukesi rysähtäen ja oli pudottaa kattolampun.

Buffetista ahmittiin muumionakkeja ja popcornkäsiä. Ne huuhdottiin alas vihreällä boolilla, jossa uiskenteli jäisiä sormia ja silmämunia. Hirmuisen hauska ilta oli täynnä naurua ja iloisia kohtaamisia. Sidra, Johanna, Jutta ja Rina sanovat: Tervetuloa Gloriaan!

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut