Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Ihmiset näkevät ja kokevat kaikenlaista, sanoo ufotutkija Lasse Ahonen – mutta ovatko ufohavainnot vain keksittyjä tarinoita?

Suomen Ufotutkijoiden tiedottaja Lasse Ahonen kertoi Radio Keskisuomalaisessa, millaisia yhteydenottoja ihmisten näkemistä ilmiöistä heille tulee.

Keskisuomalainen

Avaruusolioista, humanoideista ja muukalaisista Henri Bergin kanssa juttelemassa on Suomen Ufotutkijoiden tiedottaja Lasse Ahonen. Berg on viime aikoina ollut hyvin kiinnostunut kosmoksesta ja tuumaillut maailmankaikkeutta muun muassa studiossa vierailleen tähtitieteilijän kanssa.

Nyt vieraaksi saapui Suomen Ufotutkijoiden tiedottaja Ahonen, ja tällä kertaa paneuduttiin ufohavaintoihin ja humanoidien mahdolliseen oleiluun keskuudessamme. Miltei kuudenkymmenen vuoden ajan ufohavaintoja tutkivan yhdistyksen toiminnassa mukana ollut Ahonen kertoo, millaisia yhteydenottoja ihmisten näkemistä ilmiöistä heille tulee ja ovatko ufohavainnot vain keksittyjä tarinoita.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut