Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Jyväskylän seudun asuntomarkkinoilla viedään nyt isot asunnot käsistä, ostajia jonoksi asti – Radio Keskisuomalaisen haastattelussa Sanna Hotanen ja Visa Suojanen Kiinteistömaailmasta

Sanna Hotanen ja Visa Suojanen. Radio Keskisuomalainen

Keskisuomalainen

Visa Suojanen ja Sanna Hotanen Kiinteistömaailma Tourulasta keskustelivat Radio Keskisuomalaisen Henri Bergin kanssa asuntomarkkinoista ja muun muassa siitä, kiihtyykö asuntokauppa vuoden lopussa vai vaikuttaako joulunaika asuntokauppaan.

Pieniä asuntoja on markkinoilla nyt paljon, mutta asiakkaat kaipaavat kuitenkin lisää neliöitä. Ihmiset työskentelevät enemmän kotoa ja tarve työhuoneelle on saanut monet vaihtamaan asuntoa. Kiinteistönvälitysyrityksillä saattaakin olla pitkä lista asiakkaista, jotka etsivät isompaa asuntoa, eikä postilaatikkoon tipahtava kysely myyntihaluista ole aiheeton mainos, vaan se tarkoittaa, että alueelta tosiaan halutaan ostaa asunto.

Asunnon neliöhintaan vaikuttaa ikä mutta myös sijainti on tärkeä ajatellen jälleenmyyntiarvoa – mutta millaiset alueet ovat suosittuja vielä kolmenkymmenen vuoden päästä? Haastattelusta selviää myös minkälaista vuotta kiinteistönvälittäjät ennustavat asuntokaupan osalta vuodelle 2022.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut