Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Hippokselle saapuu viikonloppuna 2 500 muodostelmaluistelijaa – Radio Keskisuomalaisen haastattelussa Sara Tuhkanen ja Marika Pölkki Jyväskylän Taitoluisteluseurasta

Jyväskylän Taitoluisteluseurasta Sara Tuhkanen ja Marika Pölkki kävivät Radio Keskisuomalaisessa juttelemassa viikonlopun kisoista.

Keskisuomalainen

2 500 luistelijaa saapuu Jyväskylään kisaamaan muodostelmaluistelussa.

Rajoitteet ovat estäneet muodostelmaluistelun kilpailemisen mutta tänä viikonloppuna pitkä odotus palkitaan. Jyväskyläläiset saavat luistella kotiyleisön edessä, kun tulevana viikonloppuna Lähi-Tapiola Areenalla Hippoksella kisataan muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen ensimmäinen valintakilpailu.

Jyväskylän Taitoluisteluseurasta päävalmentaja Sara Tuhkanen sekä luisteluvalmentaja Marika Pölkki kävivät juttelemassa taitoluisteluharrastuksesta sekä viikonlopun kisoista. Haastattelusta selviää mihin asioihin taitoluistelutuomarit kiinnittävät suorituksissa huomiota sekä mitä tapahtui kun Jyväskylän Taitoluisteluseuran luistelukoulu muuttui syksyllä maksuttomaksi.

– Jyväskylän juniorijoukkueessa on luistelijoita, jotka ovat puolitoista vuotta sitten olleet kisajäillä, sanoo Sara Tuhkanen.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut