Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Lähteekö inflaatio lapasesta? Milloin korkojen nousun odotetaan vaikuttavan asuntovelallisiin? Mihin toimialoihin juuri nyt kannattaa sijoittaa? Kuuntele Sijoitusradion tuorein jakso!

Yhdysvalloissa joulushoppailu on jo täysillä käynnissä, ja moni toimitusongelmia pelkäävä asiakas on liikkeellä ajoissa. Kuva New Yorkin Manhattanilta keskiviikolta. Spencer Platt

Keskisuomalainen

Inflaatio ja korkojen nousu on ollut viime ajat kiivaan keskustelun kohteena. Asiantuntijat ovat esittäneet erilaisia näkemyksiä ja skenaarioita, miten tilanne markkinoilla on kehittymässä. Tästä aiheesta keskusteltiin myös Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradion tuoreimmassa jaksossa OP Keski-Suomen senior varainhoitaja Tuomas Paanasen kanssa. Paananen pohtii jaksossa, miten inflaatio ja mahdollinen tuleva korkojen nousu heijastuu tavan suomalaisen asuntovelallisen elämään.

Puhetta käytiin lisäksi päättyneestä tuloskaudesta sekä siitä, mitkä toimialat eivät kärsi nykyisestä markkinatilanteesta tai voivat jopa mahdollisesti olla voittajia. Sijoittamisen työkaluista jaksossa pureudutaan arvo-osuustiliin, osakesäästötiliin ja erilaisiin vakuutussäästämisen tuotteisiin. Paananen neuvoo, minkälaiselle piensijoittajalle mikäkin tuote voisi parhaiten sopia.

Sijoitusradio kuullaan radiossa kerran kuukaudessa perjantaina kello 12.30 ja uusinta lauantaina kello 15.00. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä OP Keski-Suomen kanssa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut